Apr 28 2011

Vinn en gratis webbutik under ett år!

Category: E-handel,Tävlingkatrin @ 8:29 f m

Nu ger vi på Kodmyran alla Sveriges e-handlare chansen att vinna ett års butikshyra av vår e-handelslösning Shop4sale.

Ni behöver bara gnugga geniknölarna och ge oss lite förslag på nya häftiga funktioner ni vill se i framtidens e-handelslösningar.

Vi tror att det är e-handlarna ute i landet som är duktigast på att veta vilka funktioner de saknar i sina webbutiker, och som bäst kan säga vad de drömmer om att kunna använda i framtiden för att öka sin försäljning. Inte vi som gör system, vi blir lätt hemmablinda efter ett tag om vi inte själva driver e-handel och står inför dess praktiska problem varje dag.

Anledningen till att vi har denna tävling är alltså att vi vill få in lite mer tankar och idéer kring funktioner e-handlare önskar sig av sina e-handelslösningar och då få in idéer från fler e-handlare än bara våra egna kunder. Vi ser fram emot att få in massor med bra förslag på roliga uppskattade funktioner som vi sedan kan införliva i vår butiksklösning.

Sedan tycker vi också att det är roligt att ge även mindre e-handlare chansen att kunna prova på en lite mer avancerad lösning som de kanske inte hade haft råd med annars, genom att de får visa sin kreativitet. På så sätt får vi en win-win situation både för e-handlarna och för oss som leverantör av e-handelslösning.

1a pris – 1 års gratis hyra av en Shop4ale Premiumversion,
2a pris – 1 års gratis hyra av en Shop4sale Grundversion.
3e-10e pris – ett exemplar av boken 469 snabba tips som ökar försäljningen i din Internetbutik

Tävlingen pågår fram till den 31/5 och mer information hittar du på vår tävlingssida

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

3 Responses to “Vinn en gratis webbutik under ett år!”

  1. Henrik Stigell says:

    Kul tävling! Jag har inte hittat någon ”perfekt” webbshop för mig ännu, och jag har ett antal idéer som jag definitivt ska skriva ned och sedan vinna denna tävling eftersom jag kommer ha det bästa förslaget. :)

  2. katrin says:

    Två vinnare togs ut och en av dessa är nu i full gång att starta sin butik, den andra avvaktar lite eftersom ett byte tar tid som han inte har just nu