Maj 23 2011

Bloggkärleksveckan är här

Category: E-handelkatrin @ 12:22 e m

Startades ursprungligen av Magnus Bråth, som driver bloggen nakna sanningen, för ett år sedan som motvikt mot alla medier som skrev om näthat. Han uppmanar alla att sprida lite nätkärlek genom länkar och uppmuntrande ord och naturligtvis vill jag göra det genom att tipsa om lite trevlig människor där ute, som jag tycker ni ska titta in till.

Först ut är Arne Andersson på posten, mannen som måste ha det mest otacksamma jobb man kan ha, nämligen att prata e-handel och stå för postens produkter och deras priser gentemot Sveriges samlade e-handlare, som brukar allt annat än gilla prisnivåerna posten har….. Trots det lyckas Arne alltid vara glad, trevlig och positiv och det kan inte alltid vara lätt. Han driver dessutom en blogg som är läsvärd, och åker runt och föreläser om e-handel.  Arne du gör ett bra jobb och jag gillar dig trots postens ibland minst sagt i mina ögon korkade prissättning och produkter.

Nästa person att få lite bloggkärlek är Catharina Östlund som driver butiken Wilma & friends, och hennes blogg Passionate wilma, underbar läsning. Från hjärtat varje gång hon skriver och utan krusiduller. Jag gillar dessutom hennes butik med miljöengagemang. Besök henne och kika runt.

Den tredje personen jag vill uppmärksamma är Magnus Lundin på Gamsun.  Kunnig, trevlig, social och både thinker och doer som gärna hjälper till med stort som smått. Sådana personer gillar jag. Nu ska han dessutom skaffa hund så då gillar vi honom ännu mer, för djurägare gillar jag mycket.

Den fjärde jag vill uppmärksamma är ingen person utan ett företag, och en kollega i branschen, nämligen e-butik. I deras blogg kan man hitta guldkorn kring e-handel, speciellt om man är nybliven e-handlare, de ger dessutom ut en läsvärd tidning även om den såklart är lite e-butiksreklam också, men det är förståeligt. Passa på och besök dem

Den femte jag vill uppmärksamma är faktiskt några av våra egna kunder, Maria och Christian som driver butiken Sexiga kläder. De har förstått det här med e-handel till 100 %. Jobbar stenhårt med sin butik, med inköp, seo, marknadsföring och tror inte som många att framgångarna kommer över en natt utan jobb. De förtjänar helt klart lite nätkärlek.

Den sjätte som får lite nätkärlek från mig är Sarah Wittbom som är en del av bloggen I love ecommece, hon får bloggkärlek för att hon är duktig, naturlig, har massor med e-handelsfunderingar som hon delar med sig av, och inte räds att säga sin åsikt. Hon har inte heller blivit smygfeminist vilket många kvinnor brukar bli efter ett tag, och det uppskattar jag mycket. Må bäste person dela kunskap oavsett kön. Det gillar jag skarpt. Dessutom gillar hon skor precis som jag och det måste premieras med lite bloggkärlek.

Sist men inte minst har vi Klarna gänget som förtjänar lite nätkärlek.  Magnus Fredin på Klarna som driver bloggen I love Payments, duktig talare, erfaren inom betalningslösningar och mycket trevlig dessutom. Bloggen ger små guldkorn inom betalningslösningar men jag skulle gärna se att den uppdaterades mer.

Sebastian Siemiatkowski (lär mig aldrig stava till det namnet hoppas det blev rätt), Klarnas VD måste vara den trevligaste VD jag känner till, totalt prestigelös och lyssnar på kunderna till 100 % oavsett om de är små eller stora. Svarar på frågor från e-handlare på forum på kvällstid, och bryr sig, inte  för att tjäna pengar utan för att han har ett genuint intresse för e-handel. Han förtjänar massor med nätkärlek. Jag önskar han hade en blogg att följa, för när han gästbloggade på Loggenbloggen satt jag klistrad och läste. Tills vidare får jag följa honom på twitter och uppmanar er andra att göra det samma. Han har twitternamn klarnasebastian.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

One Response to “Bloggkärleksveckan är här”

  1. Magnus Fredin says:

    Jag tackar för de fina orden Katrin.